United-talent om manglende spilletid: Selvfølgelig bliver jeg frustreret sommetider

United-talent om manglende spilletid: Selvfølgelig bliver jeg frustreret sommetider

709
0
DEL

Manchester Uniteds Andreas Pereira åbner for en lejeaftale og erkender, at han sommetider bliver frustreret over manglen på spilletid. 

Spilletiden har været særdeles knap for Andreas Pereira, der nu ser på muligheden for en lejeaftale for at få flere minutter i benene.

– Jeg er United-spiller, men jeg har set i medierne, at der er en række andre klubber interesserede, siger Pereira ifølge GloboEsporte og fortsætter:

– Jeg ved ikke, om United ønsker at udleje mig, men jeg arbejder hårdt på at få flere chancer. Det er deres beslutning.

Sommerens OL-slutrunde i Brasilien er et stort mål for Andreas Pereira, der håber på mere spilletid i Manchester United.

– Jeg er fokuseret på at gøre mit arbejde i United, men selvfølgelig ønsker jeg at være mere synlig i Brasilien. Derfor behøver jeg mere spilletid og få flere chancer. At spille ved OL er en af mine store drømme, forklarer Pereira.

– Louis van Gaal har bedt mig om at arbejde hårdt, og han har sagt, at min chance vil komme. Jeg forsøger at gøre mit bedste, fastslår midtbanespilleren videre.

– Selvfølgelig bliver jeg frustreret over ikke at spille sommetider, men jeg manageren taler altid med mig, fortsætter Pereira og tilføjer til slut:

– Jeg behøver mere spilletid, og klubben vil afgøre det med min agent.

Andreas Pereira debuterede i Premier League i sidste sæson mod Tottenham Hotspur og har siden da optrådt tre gange yderligere i den hjemmelige liga.

INGEN KOMMENTARER