Van Gaal bekræfter: United uden David de Gea

Van Gaal bekræfter: United uden David de Gea

595
0
DEL

Manchester United må fortsat undvære David de Gea i buret i morgendagens Europa League-opgør mod FC Midtjylland. 

Midt i Manchester Uniteds skadeshelvede blev den spanske mirakelmager David de Gea torsdag indskrevet på det i forvejen hårdt belastede lazaret efter en uheldig aktion under opvarmningen i torsdagens Europa League-fadæse i Herning, hvor Manchester United måtte se sig slået med 2-1 af de danske mestre fra FC Midtjylland.

De Røde Djævle må fortsat undvære førstemålmanden grundet fortsatte problemer, bekræfter klubbens manager Louis van Gaal.

– Jeg håbede det, men han (David de Gea, red.) skal ikke være med. Det ligger helt fast, siger Louis van Gaal ifølge Sky Sports.

Louis van Gaal erkender, at det udefrakommende pres på Manchester Uniteds sportslige deroute kan have indflydelse på spillertruppen, men han opfordrer spillerne til at bruge de værktøjer, de har fået, og abstrahere fra det.

– Der er en masse kritik, så det kan influere (på spillerne, red.), men de skal bruge deres værktøjer og ignorere det.

Manchester United-manageren giver i interviewet også sit syn på morgendagens modstanders styrker.

– Jeg synes, at Midtjylland har en meget god organisation, er meget detaljerede, og spillerne ønsker at præstere under den organisation, forklarer hollænderen videre.

– De spiller med et diagonalt pres. Det gør jeg også med mit hold, og det er ikke mange hold, der gør det. Når jeg ser Midtjyllands data, så kan jeg se, at de altid har vundet mod engelske modstandere.

– Jeg var ikke en stor spiller, som I ved, men da jeg spillede for fulde stadions, præsterede jeg altid på mit bedste niveau. Så det er ikke noget godt signal for Manchester United.

– Jeg mener, at de fleste af deres spillere bør være spændte, og for dem er det deres livs kamp – specielt på Old Trafford og ikke på hjemmebane, forklarer van Gaal.

INGEN KOMMENTARER