Van Gaal: Vi blev bortdømt

Van Gaal: Vi blev bortdømt

728
0
DEL

Manchester United og Manchester City delte i dag i porten i det spændende Manchester-derby, der endte uden scoringer. Louis Van Gaal var ikke enig med dommeren, og han mener, at holdet blev bortdømt.

Der gik et sus gennem hele Old Trafford, da Manchester United kort inde i 2. halvleg blev snydt for et straffespark. I hvert fald var de fleste tilskuere ikke i tvivl om, at United blev snydt for et klokkeklart straffespark, og den påstand kan Louis Van Gaal godt støtte, og han mener holdet var uheldige med ikke at vinde i dag.

– Det var en meget hård kamp for begge hold, men vi var uheldige, og de var heldige. Vi havde kontrol i alle 90 minutter mod et hold som Manchester City, så jeg kan ikke brokke mig. Men man vil gerne vinde, og det gjorde vi ikke, siger Van Gaal til BBC.

– Vi burde have haft et straffe til Ander Herrera. Det var nemt for mig at se, for jeg har langsom gengivelse, mens dommeren skal træffe beslutningen på et sekund. Jeg har altid sagt, vi skal have moderne teknologi, men jeg er den eneste, som vil have det.

Det uafgjorte resultat betyder, at Manchester City rykker op ved siden af Arsenal på førstepladsen i Premier League, mens United er henvist til en midlertidig delt tredjeplads.

INGEN KOMMENTARER