Vatsadze er ude i kulden i AGF

Vatsadze er ude i kulden i AGF

1494
0
DEL

AGF’s Mate Vatsadze har ikke fået meget spilletid for `De Hvide´ efter at Glen Riddersholm tiltrådte som cheftræner. Og han har lang vej til spilletid erkender de i Aarhus.

Han bliver jævnligt udtaget til det georgiske landshold, men på klubplan er det gået ned ad bakke for angriberen. Her bliver det ikke til megen spilletid under den nye træner, på trods af at han i 1. division med 20 mål var en vigtig faktor i forbindelse med klubbens oprykning.

Siden er det blevet til fem mål under Morten Wieghorst i efteråret, men så dukkede Morten `Duncan´ Rasmussen op, og han har siden været klart førstevalg på angrebsposten.

I de første fire forårskampe har Vatsadze kun spillet to gange 10 minutter mod FCK og EfB.

Vatsadze har kontrakt med klubben til og med næste sæson. Riddersholm forventer sig mere af georgieren indtil da:

– Med hensyn til Mate Vatsadze, så forventer jeg mig mere af den indsats, han leverer, når han træner og spiller kamp på reserveholdet. Om jeg er tilfreds med hans indsats i starten? Jo, han arbejder med at leve op til de forventninger, jeg stiller. Mate Vatsadze forventer jeg noget mere af. Det kan vel ikke siges mere tydeligt, siger AGF-træneren.

Læs også: Aabech: Jeg vil gerne blive i AGF

– Han ved, hvor målet står, men det har han ikke vist, siden jeg trådte ind ad døren. Han har kun scoret et mål for os. Reservekampene er vigtige for dem, der ikke spiller fast, og i de kampe har han ikke leveret overbevisende nok. Og derfor blev han fravalgt til den seneste kamp samtidig med, at han strategisk ikke passede ind til kampen mod AaB, forklarer Glen Riddersholm.

INGEN KOMMENTARER