Vendsyssel missede førstepladsen

Vendsyssel missede førstepladsen

635
0
DEL

Vendsyssel FF har endnu engang i denne sæson været en af de positive overraskelser i den næstbedste fodboldrække i Danmark. I dag skulle holdet så forsøge at overtage førstepladsen midlertidigt fra Lyngby, men den mulighed forpassede nordjyderne.

Torsdag aften kunne Vendsyssel tage et vigtigt skridt i kampen for at rykke op i Alka Superligaen, da vendelboerne på hjemmebane tog i mod Næstved. Det gik dog ikke som forventet, og i stedet for tre point og en midlertidig overtagelse af førstepladsen i Bet25 Ligaen, blev det til et lidt skuffende 0-0 resultat.

Vendsyssel dominerede kampen fra start, og det var også dem, der havde bolden langt det meste af tiden. Problemet for nordjyderne var bare, at de simpelthen ikke kunne skabe farlige chancer.

Efter et kvarter fik holdet ellers bolden i kassen, men helt korrekt blev der dømt offside til stor ærgrelse for oprykkerkandidaterne. I stedet kom Næstved bedre og bedre med i kampen, og herfra var det et meget jævnbyrdigt opgør.

Både udeholdet og hjemmeholdet havde flere gode chancer for at afgøre kampen, og faktisk var Næstved tættest på at bringe sig foran. Målene udeblev dog, og derfor måtte begge hold tage sig til takke med et 0-0 resultat, hvilket gæsterne nok var mest tilfredse med.

Vendsyssel skal i næste runde møde Fredericia i en topkamp, mens Næstved modsat skal ud i et bundbrag mod FC Roskilde.

INGEN KOMMENTARER