Viborg-back glad for den nye træner

Viborg-back glad for den nye træner

644
0
DEL

Kristoffer Pallesen havde svært ved at komme på holdkortet i Viborg, da Auri Skarbalius styrede løjerne i Domkirkebyen, men et trænerskifte gjorde, at backen fik en ny chance, og den har han grebet.

Somme tider kan det være godt for fodboldspillere, der er bænket, at der kommer nye kræfter til klubben i form af en ny træner. Det må man så sandelig sige også har været tilfældet for Viborgs, Kristoffer Pallesen og Viborg-backen er meget glad for, at der kom en ny træner til klubben i sommers.

– Det er jo svært ikke at være glad, når man har spillet samtlige minutter. Det var lidt ubekendt for mig inden sæsonen, for jeg spillede ikke så meget i 1. division grundet skader og succes. Med Mølby kom der nye øjne, og der greb jeg muligheden, siger Pallesen til bold.dk.

– Der er gang i en hel del gode ting i Viborg. Johnny har fået søsat nogle rigtig spændende tiltag i vores spil, og klubben som helhed er også inde i en rigtig god udvikling. Der bliver lagt rigtig mange ting på. Jeg tror, vi går en rigtig fin tid i møde, og det har jeg stor lyst til at være en del af.

– Hvis Auri havde fortsat, havde han nok spillet med nogenlunde de samme spillere, og det var jo ikke mig. Selvom jeg intet havde imod Auri, var jeg jo glad for, der kom nye øjne til, og at Mølby har set min vej, afslutter Viborg-spilleren.

Kristoffer Pallesen har indtil videre i denne efterårssæson spillet samtlige kampe for Viborg, og samtidig har backen leveret rigtig godt for de grøn-blussede.

INGEN KOMMENTARER