Viborg-boss: Akharraz har bidraget positivt til offensiven

Viborg-boss: Akharraz har bidraget positivt til offensiven

608
0
DEL

Viborg FF og Osama Akharraz valgte tidligere i dag at forlænge kontrakten, så samarbejdet fortsætter yderligere to år endnu, og Viborgs sportsdirektør er ikke et sekund i tvivl om, hvorfor de grønblussede har valgt at forlænge samarbejdet.

Han har været en stor gevinst for Viborg, på trods af at Osama Akharraz blot har nettet to gange i Viborg-trøjen. Gang på gang har den lille kreatør med marrokanske rødder leveret gode præstationer for oprykkerklubben, og det belønnes nu med en ny kontrakt, og sportschef, Ole Nielsen mener da også, at Akharraz har været en gevinst for klubben.

– Der er ingen tvivl om, at Osama har løftet vores offensiv, og han har bidraget positivt til kollektivet fra dag ét. Han er en kampafgørende spiller, og en stor profil på vores hold, så vi er selvfølgelig glade for, at vi er blevet enige om en længere aftale, siger Ole Nielsen til klubbens hjemmeside.

Viborg har forlænget kontrakten med Osama Akharraz, så den udløber i udgangen af 2017. Altså får den offensive profil to yderligere år i Domkirkebyen.

INGEN KOMMENTARER