Vidal: Ingen jubel, hvis jeg scorer mod Juve

Vidal: Ingen jubel, hvis jeg scorer mod Juve

732
0
DEL

Arturo Vidal ser frem til gensynet med Juventus, når de mødes i Champions League. 

Arturo Vidal skiftede før denne sæson fra de italienske mestre Juventus til de tyske mestre Bayern München. Nu støder de to giganter sammen i Champions League.

Et møde, som den chilenske midtbanespiller glæder sig til. Han vil dog ikke juble, hvis han scorer i kampen.

– Jeg vender tilbage til Torino som modstander, ikke som fjende. Jeg ved ikke, hvordan jeg bliver budt velkommen, men jeg håber, at fansene ikke buh’er. Jeg glæder mig til kampen, men det bliver også mærkeligt at se mig selv der i en anden trøje, fortæller Vidal og fortsætter:

– Hvis jeg scorer, vil jeg ikke juble. I fire år lærte jeg en masse og vandt en masse her. Jeg forlod klubben, fordi jeg fik en mulighed for det, og det var en god handel af Juve, så alle var glade.

Midtbaneprofilen mener ikke, at Bayern er favoritter i de kampe:

– Jeg synes, det er 50-50, om hvem der går videre. Hvis jeg kunne tage en af Juves spillere, ville det blive Paul Pogba, som kan blive en af verdens bedste, hvis han arbejder hårdt. Jeg tager også Andrea Barzagli og Leonardo Bonucci. Og Paulo Dybalas succes er ingen overraskelse, afslutter Vidal.

Det første opgør mellem de to giganter spilles på tirsdag.

INGEN KOMMENTARER