VM-topscorer: Vi skal passe på muligheden for et formdyk

VM-topscorer: Vi skal passe på muligheden for et formdyk

831
0
DEL

Luis Suarez fastslog sin rolle som topscorer ved VM for klubhold i gårsdagens finale, hvor han scorede yderligere to mål og dermed kom op på fem i turneringen. I kølvandet på finalen advarer han dog Barcelona mod det formdyk, de fleste klubber ifølge ham vil opleve efter en turneringssejr.

Barcelona svømmer simpelthen i titler. Så sent som i går fik trofæskabet i Barcelona nyt inventar. Barcelona vandt således finalen ved VM for klubhold, hvor River Plate blev besejret 3-0.

Stjerneangriberen Luis Suarez, der som sagt også havde en hovedrolle under slutrunden, advarer i kølvandet på kampen mod, at Barcelona puster ud og hviler på laurbærene ovenpå finale-sejren.

– Efter en turnering som denne vil de fleste hold opleve et formdyg, udtalte Suarez til AFP.

– Et formdyk må ikke ske for os. Vi skal have lysten til at fortsætte med at vinde titler og vise, at vi er det bedste hold i verden.

Barcelonas cheftræner Luis Enrique giver sin stjerneangriber ret i, at det kan være svært at opretholde gejsten efter at have vundet et trofæ for Gud ved hvilken gang.

– Det bliver åbenlyst sværere og sværer at vinde trofæer, men hvis de her spillere har vist noget de seneste år, så er det, at de har sulten til fortsat at vinde.

Barcelona kan vende hjem til Spanien og La Liga efter verdensmesterskabet, der blev afholdt i Japan. På trods af at være gået glip af en kamp, ligger Barcelona stadig på førstepladsen. I skrivende stund har Barcelona samme antal point som Atletico Madrid, men Barcelona har til gengæld og grundet deres Japan-tur en kamp i overskud.

INGEN KOMMENTARER