Xabi Alonso: Guardiola-exit er ingen forstyrrelse

Xabi Alonso: Guardiola-exit er ingen forstyrrelse

835
0
DEL

Den spanske midtbanespiller udtaler, at Pep Guardiolas beslutning om at slutte sig til Manchester City i slutningen af sæsonen ingen indflydelse vil have på Bayern Münchens sæson.

Xabi Alonso har afvist antydningerne om, at Pep Guardiolas beslutning om at slutte sig til Manchester City fra næste sæson vil have en negativ effekt på Bayern Münchens chancer for titler denne sæson.

Bayern München formåede ikke at score i lørdagens 0-0-kamp mod Bayer Leverkusen – kun tredje gang i denne sæson, at Bayern Mü chikanererson, at Bayern Må ikke har formået at hente tre point i en Bundesliga-kamp.

I mellemtiden led Guardiolas kommende arbejdsgivere et knusende og mentalt hårdt nederlag på 3-1 til Leicester City hjemme på Etihad Stadium i lørdagens Premier League-kamp.

På trods af det, udtaler Alonso, der blev vist ud efter at have modtaget sit andet gule kort efter en tackling på Bayer Leverkusen-angriberen Javier Hernandez, at holdet forbliver fokuseret, mere end nogensinde før.

– I mine øjne, er atmosfæren på holdet den samme, som den var før jul, udtaler Alonso til TZ.

– Vi ved, hvordan fodbold fungerer, og at der er mange, der prøver at chikanere miljøet i en klub som Bayern München. Dog hos os i truppen, og det er stadigvæk det, der i sidste ende egentlig betyder noget, er alt, som det altid har været.

INGEN KOMMENTARER