Dortmund-profil fastslår: Vi kan slå Bayern

Dortmund-profil fastslår: Vi kan slå Bayern

966
0
DEL

Borussia Dortmunds Henrikh Mkhitaryan er overbevist om, at de kan slå Bayern München, der dog trods alt er favorit til at vinde mesterskabet, erkender armeneren. 

Lørdag aften tager Dortmund imod titelfavoritterne fra Bayer München, og selvom de sort-gule fra Ruhr-distriktet er i forrygende form for tiden, må Guardiolas tropper siges at være forhåndsfavoritter.

Det udspringer sig også af den markante 5-1-sejr over netop Dortmund tidligere på sæsonen, da de spillede det omvendte Bundesliga-opgør på Allianz Arena.

BREAKING: Adam Johnson står til 10 års fængsel

Dortmunds armenske offensivprofil Henrikh Mkhitaryan cementerer dog, at de ikke vil lade sig kyse, og at de tror på en sejr over de forsvarende mestre.

– Hvilken slags fodboldspiller ville jeg være, hvis jeg tænkte sådan, spørger Mkhitaryan retorisk ifølge Sport Bild.

– Vi ved, at vi kan vinde, fastslår Dortmund-profilen.

– Selvfølgelig vil vi analysere på, hvad der skete i det omvendte opgør, men vi forbereder os på hver enkel kamp individuelt og kollektivt uafhængigt af modstanderen eller turneringen

– selv i venskabskampe, forklarer den armenske offensivspiller.

– Hvis jeg forstår det korrekt, så har Bayern i denne sæson lidt nederlag i både Champions Leauge og Bundesligaen. De er uden tvivl et af de stærkeste hold i verden, og vi har respekt for dem, men vi ved også, at vi kan slå dem – det har vi gjort adskillige gange, forklarer Mkhitaryan, der dog erkender, at Bayern er favoritten til at vinde mesterskabet.

Læs også: Rygte: Ronaldo & Ramos har indgivet transferanmodning – vil forlade Real Madrid

Dortmund har fem point op til Bayern München på førstepladsen.

INGEN KOMMENTARER