Skuffet Skive-spiller efter Brøndby-kampen: Vi kunne have fået mere ud af det

Skuffet Skive-spiller efter Brøndby-kampen: Vi kunne have fået mere ud af det

1018
0
DEL

Skives Andreas Albech mener, at skibonitterne kunne have fået mere ud af pokalkampen mod Brøndby IF.

De blå-gule, som i går ganske vist var klædt i grønt, fra den københavnske vestegn havde taget turen til Skive for at spille pokalfodbold.

Det var ikke nogen let opgave for Brøndby-spillerne, og Skive kæmpede sig heroisk gennem kampen og forsøgte at sidde tæt på modstanderen.

Brøndbys Magnus Eriksson scorede kort inde i anden halvleg til 1-0, og på dette tidspunkt var hjemmeholdet godt med i kampen og fik en friløber, der dog blev brændt på.

Brøndby-mandskabet viste sig fra sin kyniske side ved at lukke og slukke kampen med to mål i slutfasen.

Skives Andreas Albech er ærgerlig over, at de ikke kunne få mere ud af det, selvom han erkender, at sejren til Brøndby var fortjent.

Læs også: Tyrkisk storklub er udelukket af europæisk fodbold næste sæson

– Vi kunne have fået mere ud af det. Vi har en friløber ved 1-0 til Brøndby, og hvis den bliver puttet ind, så kunne alt være sket. Det er fuldt fortjent, at vi taber, men vi kan være indsatsen bekendt, sagde Albech til TV3+ efter kampen.

Albech ærgrer sig særligt over, at skibonitterne ikke var bedre til at holde fast i kuglen.

 – Brøndby er bedre til at holde på bolden. Vi smider tit bolden væk, og vi prøvede ikke engang at holde på den, før vi sparkede den væk. Vi skal have mere is i maven, da vi kommer bagud 1-0, fortsatte Albech.

INGEN KOMMENTARER