Optimistisk Ronaldo håber på Champions League-triumf

Optimistisk Ronaldo håber på Champions League-triumf

875
0
DEL

Cristiano Ronaldo håber, at Real Madrid kan gå hele vejen i Champions League og triumfere. Portugiseren hæfter sig ved, at sæsonen ikke er tabt, selvom madrilenerne har det svært i ligaen og er blevet smidt ud af Copa del Rey. 

Den begejstring, der indfandt sig i Real Madrid, da klublegenden Zinedine Zidane overtog cheftrænerposten fra Rafa Benitez, viste sig at blive midlertidigt afbrudt efter weekendens nederlag til bysbørnene fra Atletico Madrid.

Real Madrids ubetingede stjerne, Cristiano Ronaldo, erkender, at madrilenerne er midt i en vanskelig sæson, men fastslår i samme ombæring, at de vil kæmpe hårdt for at gå hele vejen i Champions Leauge.

Læs også: Busquets urolig i Barcelona – PSG, United og City står klar i kulissen

– Vi har en svær sæson i La Liga, og i Copa del Rey er vi blevet smidt ud. Men som jeg har sagt mange gange, så er vi stadig med i Champions League, og vi håber at kunne vinde turneringen, siger Cristiano Ronaldo til Real Madrids hjemmeside.

– Det er ingen tilfældighed, at Real Madrid er den klub, der har løftet flest europæiske trofæer, i verden, fortsætter den tredobbelte Ballon d’Or-vinder.

Læs også: Herrera kommer med vovet udtalelse efter sejren over Watford

– Vi er spændte, intet er tabt, og vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at kunne opnå ting ved slutningen af denne sæson, fastslår Ronaldo.

Real Madrid møder AS Roma på tirsdag i ottendedelsfinalerne i Champions League. Los Blancos har en 2-0-sejr med i bagagen fra det omvendte opgør i Rom.

Læs også: Gigantisk Nike-tilbud: Så mange millioner kan Barca tjene i ny sponsoraftale

INGEN KOMMENTARER