Det hjemløse United-flop: Jeg troede, interessen var en joke

Det hjemløse United-flop: Jeg troede, interessen var en joke

3744
0
DEL

Den nok så omdiskuterede portugiser Bebe fortæller i et interview, at han faktisk ikke brød sig om at spille fodbold som yngre knægt og hellere ville blive boende på sit børnehjem end at skrive kontrakt med Manchester United. Da angriberen første gang hørte om interessen fra De Røde Djævle, troede han, det var en joke. 

I 2010 gav Manchester United 67 millioner kroner for Bebe, der kom til fra Vitoria Guimaraes og blot havde repræsenteret klubben i syv uger efter at være hentet op fra Portugals tredjebedste række.

Den portugisiske angriber blev da også en bragende fiasko på Old Trafford.

Bebe har dog en ganske sørgelig historie som hjemløs, og som yngre knægt var han anbragt på et børnehjem. Netop fortiden som hjemløs og børnehjemsanbragt barn havde Bebe svært ved at give slip på, da muligheden for at blive professionel fodboldspiller opstod.

Bebe kunne slet ikke lide at spille fodbold, men blev presset af sine kammerater på børnehjemmet.

Læs også: Busquets urolig i Barcelona – PSG, United og City står klar i kulissen

– Jeg havde otte år på et børnehjem. Jeg kunne ikke lide fodbold, da jeg boede der, siger Bebe ifølge Daily Star og fortsætter:

– Men mine venner ville altid spille, og jeg havde intet andet valg end at spille med.

Bebe troede hverken sine egne ører eller øjne, da han blev præsenteret for Manchester Uniteds påståede interesse dengang i 2010.

– Først troede jeg, at det var en joke (at Manchester United var interesseret, red.), men så så jeg, at det var sandt, og jeg forstod, at det var en unik mulighed, forklarer Bebe.

Læs også: Video: Overskudsfyldt Klopp griner hånligt af Bayern-nederlag

– Jeg husker, da jeg sad på bænken, og Fergie (Sir Alex Ferguson, red.) bad mig varme op. Jeg stod bare helt stille i et par sekunder, før jeg vidste, hvad jeg skulle gøre.

Mens de fleste drømmer om det flatterende fodboldliv i rampelyset, erkender Bebe, at han egentlig ville have foretrukket at være blevet i det shelter, han boede i.

– De bad mig om at tage med til Homeless World Cup (Verdensmesterskab for hjemløse, red.), og jeg indvilligede i at gøre det, siger han og fortsætter uddybende:

– Jeg tog der til for sjov, men scorede 40 mål på seks kampe.

Læs også: Gigantisk Nike-tilbud: Så mange millioner kan Barca tjene i ny sponsoraftale

– Jeg ønskede ikke at skrive kontrakt med et hold, fordi jeg ikke ønskede at forlade børnehjemmet. Det var svært at forlade det, men jeg holdte ud ved at tage tilbage og sove, når jeg kunne, forklarer han.

Helt spild var tiden i Manchester United dog ikke for den portugisiske angriber.

Læs også: Optimistisk Ronaldo håber på Champions League-triumf

– I United lærte jeg at blive en mand, og alt, de lærte mig, har jeg taget med videre i mit liv, siger Bebe.

I dag er Bebe udlejet fra Benfica til La Liga-klubben Rayo Vallecano.

Læs også: Oddsene styrtdykker: Hollænder i spil til Manchester United-job

INGEN KOMMENTARER