Jan Bech Andersen med officiel undskyldning til Brøndbys fans

Jan Bech Andersen med officiel undskyldning til Brøndbys fans

1517
0
DEL

Jan Bech Andersen udsender officiel undskyldning til Brøndbys fans efter det seneste døgns begivenheder.

I går kom det frem, hvorledes bestyrelsesformanden har kritiseret klubbens træner og sportsdirektør under et dæknavn på et fansite. Herefter rullede en lavine med fyringen af direktør Søren Vadmand og efterfølgende afslutning på samarbejdet med Thomas Frank. Auri Skarbalius er nu indsat som midlertidig cheftræner, og Jesper Jørgensen er blevet ny administrerende direktør.

Jan Bech Andersen skriver blandt andet i sit åbne brev på klubbens hjemmeside:

– Kære Brøndby-fans. Er jeg utrolig ked af den larm og uro, som jeg har været skyld i de sidste 24 timer? Ja, i den grad. Er jeg ked af, at samarbejdet med Thomas stopper? Ja, mere end nogen anden. Kan jeg forstå, at det er et tillidsbrud? Selvfølgelig kan jeg det. Forlader jeg Brøndby på grund af dette? Nej, det gør jeg ikke.

Læs også: Krisen trykker i Brøndby: Fyrer administrerende direktør

Han forklarer desuden balladen omkring de omdiskuterede udmeldinger, som bestyrelsesformanden er kommet med på fansitet SydSiden Online:

–  Jeg har Brøndby i blodet på godt og ondt. Jeg har gjort det klart, at jeg ønsker at være en formand, som er tæt på vores fans. Vores fans er noget helt unikt, og de er fundamentet for denne klub. Derfor har jeg stået blandt andet sammen med capoen på Sydsiden under kampe. Igennem de sidste par år har jeg af samme årsag haft en profil på SydSiden Online, ligesom mange andre Brøndby-fans har. SydSiden Online er et fantastisk forum for os fans til at vise glæde og frustration og et sted, hvor vi kan have – nogle gange – ophedede diskussioner om alt fra spillestil til øllet i boderne, skriver Jan Bech Andersen og fortsætter:

– Og ja, det har i løbet af de sidste par år løbet lidt af med mig i kampens hede i dette onlineforum, når spillet på banen ikke har fungeret, og jeg har delt det beskidte vasketøj i forummet, som jeg selvfølgelig ikke skulle have delt. Det er jeg ufattelig ked af.

I forhold til Thomas Frank og hans fritstilling skriver bestyrelsesformanden blandt andet:

– Jeg har i går aftes og her til morgen talt med både bestyrelsen, Thomas Frank og Troels Bech samt spillerne og medarbejderne i administrationen, og jeg har givet dem alle min uforbeholdne undskyldning. De kender mig alle så godt, at der intet nyt er i forhold til den dialog, vi allerede har i det daglige. De kender mig som hudløst ærlig og passioneret, og de ved, at jeg vil vinde lige så meget, som de ønsker at vinde. Men det er ikke i orden, at jeg på denne måde har kastet om mig med det beskidte vasketøj i et fanfora og brudt tilliden med Thomas Frank.

Det åbne brev kan læses i sin helhed her.

 

 

INGEN KOMMENTARER