Thomas Frank om farvel: Jeg har altid brændt for klubben

Thomas Frank om farvel: Jeg har altid brændt for klubben

1495
0
DEL

Der er gang i maskineriet ude på Vestegnen. I går kom det frem, at Jan Bech Andersen havde optrådt på forummet, Sydsiden, under navnet ‘Oscar.’ I dag har cheftræner Thomas Frank så taget konsekvensen og sagt op i Brøndby.

Det har været nogle turbulente dage i Brøndby, og i dag er alles øjne rettet mod Vestegnen, hvor Thomas Frank med øjeblikkelig virkning har sagt sit trænerjob op i klubben. Det sker på baggrund af et tillidsbrud, mener den nu tidligere Brøndby-træner.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at Jan og jeg har haft et til tider anstrengt forhold, og efter de sidste par dages heftige skriverier i pressen, havde Jan, Troels og jeg en snak om samarbejdet. På baggrund af den snak har jeg valgt at stoppe samarbejdet qua det tillidsbrud, der er sket. Det gør, at jeg ikke kan se mig selv fortsætte i rollen som cheftræner i Brøndby IF.

– Jeg er meget ærgerlig over at sige farvel til mine kollegaer, som jeg har nydt samarbejdet med hver dag i medgang og modgang. Til spillerne vil jeg sige tak for rejsen og den tid, vi har haft sammen. Jeg ønsker jer alt det bedste, og at I fortsat vil yde jeres bedste for klubben. Derudover tilføjer Frank, at han altid har brændt for klubben, og han roser samtidig klubbens dedikerede fans.

– Sidst, men ikke mindst, vil gerne takke alle klubbens fans, der er de mest dedikerede og opbakkende i landet, for den fantastiske støtte og opbakning, jeg har fået i min tid herude. Jeg har brændt for klubben fra første dag, og i dag føles det næsten som at sige farvel til ens første kærlighed. Det vil følge mig resten af livet.

Auri Skarbalius er ny midlertidig træner for Brøndby. Thomas Frank nåede at stå i spidsen for Brøndby i 3 år.

INGEN KOMMENTARER