Tøffe: Bossens bommert er den perfekte undskyldning for Brøndby

Tøffe: Bossens bommert er den perfekte undskyldning for Brøndby

1192
0
DEL

Stig Tøfting mener, at Jan Bech Andersens dumheder på nettet kan være den perfekte undskyldning for Brøndby, hvis de blågule skulle glippe medaljerne. Den tidligere AGF-profil køber bare ikke en sådan undskyldning. 

Det har været alt uden for banens kridtstreger, der har fyldt i de seneste døgn på den københavnske vestegn, men med en ny cheftræner, en vigtig kamp søndag mod Randers FC og intakte medaljedrømme i Brøndby er det vigtigere end nogensinde at skærpe fokus ind på det, spillerne kan have indflydelse på; nemlig spillet på banen.

Læs også: Denne Brøndby-trup skal møde Randers FC

Stig Tøfting mener dog, at de blågule har den perfekte undskylding, hvis medaljerne skulle glippe, om end han ikke selv godtager undskyldningen.

– Nu står spillertruppen så med en ny træner i Auri Skarbalius, og der er ingen tvivl om, at spillerne med al balladen har fået den perfekte undskyldning, hvis foråret ender uden medaljer, skriver Tøfting i sin klumme på Ekstra Bladet.

Læs også: Arsenal-legende: Zlatan ville passe ind i Arsenal

– Man kan sagtens forestille sig, at man vil høre en sang om, at al balladen ødelagde fokus. Jeg køber bare ikke den undskyldning, fastslår han videre.

– Spillerne er professionelle og må indstille sig på at arbejde under en anden træner. Sådan er vilkårene, og uanset hvad der sker rundt omkring en, så kan man altid have den rigtige indstilling, give den en skalle til træning og fighte igennem i kampene, forklarer Tøffe.

Læs også: Zidane åbner op om de Gea-planer

– Altså vise, at man er der 100 procent, for Brøndby vinder ikke kampe på 90 procent, som vi så i SønderjyskE, så spillerne skal vise, hvad de er lavet af, og hvorfor de er hentet til Brøndby.

Brøndby IF tabte med 3-1 ude mod SønderjyskE i sidste runde, men søndag klokken 16:00 kommer Randers FC på besøg på Brøndby Stadion.

Læs også: Video: Bider Diego Costa modspiller her?

INGEN KOMMENTARER