Benitez tror på succes i Newcastle

Benitez tror på succes i Newcastle

1033
0
DEL

Nyudnævnt træner for Newcastle United, Rafa Benitez, tror på en succes med klubben, på trods af sin nylige fyring i Real Madrid.

Rafa Benitez blev, så sent som i går, præsenteret som ny Newcastle United-træner, og kaldte, af den årsag, ind til et pressemøde, hvori han ville besvare de spørgsmål, som den tilstedeværende presse måtte have i forbindelse med sin nye ansættelse.

Og her kom flere ting på tale, blandt andet den noget usædvanlige klausul, Benitez har fået med i kontrakten.

Klausulen, han har fået i sin kontrakt medfører, at skulle Newcastle United stå til nedrykning til Championship, i slutningen af sæsonen, så får han sparket. Det føler han dog ikke, at der er noget i vejen med, på trods af sin nylige fyring i Real Madrid; her var årsagen til fyringen dårlige resultater, som ikke levede op til klubbens standarder.

– Nogle mennesker kan se det som noget specielt eller mærkeligt. Jeg ser det som noget normalt, forklarer Benitez, og fortsætter:

– Jeg prøver at holde os Premier League, og hvis jeg skal gå på kompromis i fremtiden, så er det fordi, jeg ikke er i tvivl om, at vi nok skal klare det godt. Jeg er kommet for at blive.

Som bekendt, annoncerede Rafa Benitez sin ankomst umiddelbart i kølvandet på fyringen af den nu forhenværende Newcastle-træner, Steve McClaren, og på trods af lige at være startet i klubben, så er Benitez overbevist om sine egne evner.

– Jeg er sikker på, at vi bliver (i ligaen, red.), og er her, fordi jeg føler, at de her spillere kan klare opgaven, og er gode nok, fortæller Benitez, og fortsætter:

– Fra første øjeblik ville de træne, og al ros til dem for dét. På deres fridag ville de træne. Det var en fantastisk atmosfære, forklarer Benitez om atmosfæren på St. James Park – klubbens hjemmestadion.

Rafa Benitez og kompagni sættes på prøve for første gang siden ansættelsen, når de mandag møder ligaførerne, Leicester City på Filbert Way.

INGEN KOMMENTARER