Hjulsager forud for Randers-opgør: Vi har ikke mistet fokus

Hjulsager forud for Randers-opgør: Vi har ikke mistet fokus

1130
0
DEL

Både Randers FC og Brøndby IF har op til dagens opgør været i rampelyset. Med trænerrokade i Brøndby og trekantsdrama i Randers, så har Sambabold.dk været i kontakt med Andrew Hjulsager før dagens indbyrdes kamp.

En kaotisk dag i Brøndby IF førte til en rokade i trænerteamet. Thomas Frank valgte at træde tilbage som cheftræner, hvilket efterfølgende har givet plads til Auri Skarbalius, der midlertidigt skal stå i spidsen for Brøndby IF. Men den unge kantspiller, Andrew Hjulsager, understreger, at truppen ikke har mistet fokus trods trænerrokaden.

– Jeg føler ikke, at folk i truppen har mistet fokus på, hvad der er vigtigt, selvom der har været meget larm i klubben de seneste dage, siger Hjulsager til Sambabold.dk.

Læs også: Albrechtsen om kontraktforlængelse: Kan være et minus, at Thomas Frank er væk

Andrew Hjulsager har både samarbejdet med Thomas Frank på ungdomslandsholdet, og han fik sin seniordebut for Brøndby IF efter trænerens ankomst til klubben. Nu har Thomas Frank trukket sig fra trænersædet, og det er den tekniske kantspiller ærgerlig over.

– Jeg var da ærgerlig over, at Thomas var nødt til at stoppe, men jeg ved, at Auri er en kompetent træner, som nok skal løfte opgaven og få os i top 3, siger 21-årige Hjulsager.

Læs også: Tøffe om Oscar-gate: Det er ikke så slemt, at det ikke er godt for noget

Hustrudramaet i Randers mellem Christian Keller og Jonas Borring har skabt uro i den jyske klub, mens der også har været larm i Brøndby på det seneste. U-21 landsholdsspilleren, Andrew Hjulsager, tror ikke, at det kommer til at have nogen indflydelse på kampen i dag.

– Nej, jeg tror ikke, at det har den store betydning, siger han.

Den unge Brøndby-spiller er opsat til kampen mod medaljekonkurrenterne fra Randers. Han håber, at de med klubbens fans i ryggen på hjemmebane kan sikre sig alle tre point.

– Vi skal komme blæsende ud og vise dem, at de er på Brøndby Stadion, så er jeg sikker på, at vi nok skal få skabt en masse chancer og vinde.

– Jeg tror, at vi vinder 2-0, afslutter en optimistisk Andrew Hjulsager til Sambabold.dk.

Andrew Hjulsager er med i truppen, der klokken 16 får besøg af Randers FC i Superligaens 21. spillerunde. Brøndby IF indtager i øjeblikket femtepladsen i ligaen med tre point op til AaB på tredjepladsen og med fire point ned til Randers, der ligger nummer syv.

Læs også: Glen Riddersholm om hustrudramaet i Randers: Jeg havde straffet Keller

INGEN KOMMENTARER