Glen Riddersholm om hustrudramaet i Randers: Jeg havde straffet Keller

Glen Riddersholm om hustrudramaet i Randers: Jeg havde straffet Keller

1112
0
DEL

Ovenpå trekantsdramaet i Randers FC har Christian Keller fået frataget anførerbindet. Klubben afviser, at der kommer flere konsekvenser for spilleren, men så billigt havde han ikke sluppet i AGF, lyder det fra Glen Riddersholm.

Den 31-årige kantspiller, Jonas Borring, har opgivet at træne med resten af truppen i Randers så længe, at holdkammeraten Christian Keller er i klubben. Det kommer efter, at Keller angiveligt har fundet sammen med Jonas Borrings ekskone i privaten.

Som konsekvens har Christian Keller mistet anførerbindet, men ifølge AGF-cheftræner Glen Riddersholm, så er det billigt sluppet.

– I en given sag med en spiller, der har et forhold med en anden spillers kone i truppen, ville det ikke for mig være foreneligt med at skulle præstere fremadrettet. Det ville give et miljø, hvor der ikke er tillid og tillid er det allervigtigste.

– For mig ville det være en logisk konsekvens, uanset status eller betydning for den enkelte spiller, at tilbyde ham den træning, der er nødvendig, men det ikke ville være sammen med det øvrige hold, fordi jeg har svært ved at se en fremtid for en pågældende spiller i den klub, hvor jeg er træner. Men det er for min egen personlige regning, at jeg siger dette, siger Riddersholm til TV2 Sport.

Læs også: Avis: Utroskab skyld i Jonas Borrings orlov

Den tidligere guldvinder med FC Midtjylland mener, at tillid og tryghed i en fodboldtrup er altafgørende. Derfor har Keller fået en blid konsekvens ifølge Glen Riddersholm.

– Trygheden skal man finde i sit hold, sit team: Trygheden skal man finde hos sine holdkammerater.

– Hvis tilliden internt er brudt spillerne imellem, og nogle har forbrudt sig imod de æresbegreber, der ligger i fodboldbranchen, så er det klart, at det kan være svært at opretholde den tillid, der skal være, for man kan præstere optimalt, lyder det AGF-træneren.

Jonas Borring har forlænget sin kontrakt med Randers FC, men det er meget tvivlsomt, om klubbens fans får ham at se i den lyseblå trøje igen.

Randers FC møder Brøndby IF søndag klokken 16 på Brøndby Stadion.

Læs også: Randers-back: Vi skal primært køre kontra mod Brøndby

INGEN KOMMENTARER