Albrechtsen om kontraktforlængelse: Kan være et minus, at Thomas Frank er væk

Albrechtsen om kontraktforlængelse: Kan være et minus, at Thomas Frank er væk

1552
0
DEL

Martin Albrechtsen erkender, at det kan være et minus, at Thomas Frank er væk, når der skal forhandles kontrakt med Brøndby IF. 

Den aldrende midtstopper Martin Albrechtsen, der i denne sæson virkelig er blevet genfødt som fodboldspiller, har kontraktudløb til sommer, og han erkender blankt, at det kan være et minus, at Thomas Frank nu ikke længere er i klubben.

Albrechtsen forbliver dog rolig og håber, at Troels Bech også ønsker at beholde ham på den københavnske vestegn.

– Hvis Thomas var blevet og var positiv omkring at ville beholde en, så er det selvfølgelig et minus, at han er væk. Jeg kan jo håbe på, at Troels Bech og andre stadig vil forlænge, men det er klart, at os med kontraktudløb med plusser i Thomas’ bog har fået en større udfordring, siger Albrechtsen til bold.dk.

– Jeg tager det stille og roligt og håber, det hele nok skal løse sig. Det gør det som regel, forklarer han.

Læs også: Tøffe: Bossens bommert er den perfekte undskyldning for Brøndby

Selvom Auri Skarbalius kun er Brøndby-træner midlertidigt, og at en ny dermed skal findes, vil Albrechtsen ikke afvise, at han kan forlænge kontrakten, før en ny træner er på plads i klubben.

– Vi har ikke åbnet for en snak endnu, men jeg ved, de har været positive omkring mine præstationer i sæsonen. Det giver sig selv, at når man har spillet godt, er chancerne for en ny kontrakt større.

Læs også: Spalvis: Derfor mislykkes danskere i udlandet

– Jeg ved jo ikke, hvor hurtigt der kommer en ny træner på plads, men det er vel ikke umuligt, at kontrakten kan forlænges, inden han er på plads. Men som det er nu, har jeg ikke hørt noget, så som udgangspunkt løber min kontrakt ud til sommer, fortæller forsvarsveteranen til slut.

Martin Albrechtsen er ikke med i den trup, der senere i dag tager imod Randers FC. Se hele Brøndby-truppen her.

Læs også: Video: Bider Diego Costa modspiller her?

INGEN KOMMENTARER