Yussuf Poulsen har fundet formen i RB Leipzig

Yussuf Poulsen har fundet formen i RB Leipzig

965
0
DEL

Landsholdsspilleren Yussuf Poulsen har fundet formen i tyske RB Leipzig, men han kan godt mærke at sommerens hårde U21-slutrunde har gjort at det har taget tid at komme i topform.

Den 21-årige angriber er godt tilfreds med livet i det tyske og har scoret fem gange i de seneste ni optrædender for klubben. Han fortæller dog at EM-slutrunden kostede kræfter:

– Jeg havde ikke en særlig lang pause efter sidste sæson. Jeg gik direkte til A-landsholdet og derfra til U21-landsholdet. Så havde jeg ni dages ferie, og så skulle jeg i gang med sæsonen igen. Jeg nåede ikke at drosle ned mentalt og fysisk, siger Yussuf Poulsen til bold.dk og fortsætter:

– Det har jeg lært nu, at det er vigtigt for mig, at jeg gør. Ellers kan jeg i hvert fald mentalt ikke følge med, hvis jeg ikke får lov at koble lidt af fra fodbolden.

Nu har Poulsen dog fundet formen:

– Jeg har efterhånden fundet formen igen. Inden vinterpausen begyndte jeg at finde tilbage og ramme formen. Så fik jeg normal pause hen over vinteren og havde hele forberedelsen med. Det var også godt for mig.

Læs også: Hareide: Vi har andre angribere end Bendtner

Søndag spiller RB Leipzig topkamp i 2. Bundesligaen, hvor FC Nürnberg venter. Efterfølgende skal Poulsen slutte sig til landsholdet og gøre sig klar til træningskampene mod Island og Skotland.

21-årige Yussuf Poulsen har spillet 11 A-landskampe og scoret to mål.

INGEN KOMMENTARER