Petit: Wenger bør træde tilbage efter denne sæson

Petit: Wenger bør træde tilbage efter denne sæson

1077
0
DEL

Den tidligere franske landsholdsspiller mener, at Arsenal-træneren bør åbne døren for et skifte på trænersædet efter denne sæson.

Emmanuel Petit, der selv spillede i Arsenal i sin aktive karriere, mener at en tidligere spiller skal overtage trænersædet når denne sæson er overstået.

Wenger er under massivt pres, efter ikke at have leveret den titel, som fansene og klubben har hungret efter i over 10 år.

Petit blev hentet af Wenger fra Monaco i 1998, og nu mener han at det er på tide, at den aldrende franske træner lader tronen gå videre:

– Jeg er ret sikker på at han gerne vil blive i klubben, men måske er det tid til at åbne døren for andre muligheder. Når jeg ser på tidligere Arsenal-spillere så er der mange af dem, der har fået trænerlicens, siger Petit ifølge Goal.com.

Læs også: Arsenal-stopper inden Barca-brag: Vi er nødt til at angribe dem

– Dennis Bergkamp, Tony Adams, Patrick Vieira og mange flere. Jeg mener Arsène… Det er godt at dele pladsen med andre og prøve at åbne døren for nogle af de tidligere klubikoner.

Wenger og Arsenal skal i aften på `Mission Impossible´ når man gæster Barcelona på Camp Nou i Champions League. Her skal man hente den 2-0-føring som spanierne vandt sig i det første opgør.

INGEN KOMMENTARER