Hareide: Brøndby-sagen skader dansk fodbold

Hareide: Brøndby-sagen skader dansk fodbold

1387
0
DEL

Danmarks Landstræner, Åge Hareide, giver nu sin kommentar til den nylige Brøndby-skandale, der endte med trænerstop og omrokering i ledelsen.

Hareide er ærgerligt over sagen, som han mener skader både klubben og fodbolden generelt. Han var selv træner på Vestegnen i perioden 2000-2002:

– Det er synd for Brøndby, at de skal havne i det her. Brøndby er en fantastisk klub på mange måder, men sådanne sager skal man bare ikke have. Det må man simpelthen ikke. Det skal man helt undgå, for sager som denne er ikke gode for fodboldens renommé, siger Åge Hareide til DR.

Læs også: Brøndby fortjener kun 1.400 billetter

Cheftræneren Thomas Frank forlod klubben, som konsekvens af sagen og Hareide har sympati med sin kollega:

– Jeg synes, det er synd for Thomas Frank. Det er synd, at han skal forlade sit job på grund af nogle udtalelser, som dem, der er kommet frem. Thomas er jo en god kollega, og man skal altid tage hensyn til en kollega. Jeg under alle kolleger alt godt, og at de har gode arbejdsvilkår på deres arbejdsplads. Det tror jeg egentlig, at Thomas har haft i Brøndby, og han har gjort det godt, men når sådan en sag først kommer ud, har han ikke noget valg som træner end at gå.

Hareide vandt det danske mesterskab med Brøndby i sæsonen 2001/2002.

INGEN KOMMENTARER