Goater: Pep kan lokke Messi til City

Goater: Pep kan lokke Messi til City

1256
0
DEL

Den tidligere City-angriber tror på, at klubbens nye manager har evnen til at lokke Barcelona-superstjernen til Etihad Stadium i den nærmeste fremtid

Shaun Goater tror på, at ankomsten af Pep Guardiola i Manchester City kunne bane vejen for, at Messi følger sin tidligere manager til Premier League.

Bayern München-manageren vil slutte sig til City på en treårig-aftale i slutningen af sæsonen, hvorledes han erstatter den nuværende manager Manuel Pellegrini.

Siden Guardiola blev bekræftet som Citys nye manager, har rygterne gået på, hvem spanieren ville hente til truppen i sin debutsæson.

Og City-ikonet Goater føler, at enhver spiller på planeten vil være fristet til at slutte sig til den tidligere Barcelona-manager på Etihad Stadium.

– Hvem ønsker jeg at se ham skrive med? Det er et fantastisk spørgsmål. Alle de spillere han har trænet i fortiden, ønsker at spille for ham igen, udtaler Goater til Daily Star.

– Vi snakker om spillere, der er nødt til at være på eliteniveau for at præstere under Guardiola.

– Når han er manager, er der ingen begrænsninger – ikke engang Lionel Messi. Han ønsker at spille under ham igen, og intet er umuligt.

INGEN KOMMENTARER