Lavezzi: Jeg kunne ikke lide at spille i Ligue 1

Lavezzi: Jeg kunne ikke lide at spille i Ligue 1

880
0
DEL

Argentineren har afsløret, at han kæmpede med motivationen, da han spillede i den franske topklub, fordi der ingen konkurrence var, og derfor mistede han interessen

Ezequiel Lavezzi udtaler, at han fandt det svært at motivere sig selv, imens han spillede for PSG, på grund af de andre hold ikke kunne yde den franske hovedstadsklub modstand i længden.

En stor og særdeles ydmygende udebanesejr på hele 9-0 over Troyes sikrede PSG deres fjerde mesterskab i træk med otte kampe igen, hvor de har et forspring på hele 25 point ned til Monaco på andenpladsen.

Lavezzi forlod Parc des Princes til fordel for Hebei China Fortune i februar, og han har afsløret, at han fandt det kedeligt at spille i Ligue 1, grundet den manglende konkurrenceevne.

– Jeg kunne ikke lide at spille i Ligue 1. Jeg fandt det ikke motiverende, og det er sandheden, udtaler Lavezzi til L’Equipe.

– PSG er så stærke i forhold til de andre hold. Jeg fandt ikke rigtig glæde i kampene. Det er anderledes i Italien, fordi du har otte store kampe på en sæson, men i Frankrig har du to.

Han tilføjede:

– Tiden fløj, jeg mistede motivationen og jeg mistede min plads. Når du er i PSG, er du nødt til altid at se fremad, og det gjorde jeg måske ikke altid.

INGEN KOMMENTARER