Jaap Stam går efter trænersædet i Manchester United

Jaap Stam går efter trænersædet i Manchester United

1094
0
DEL

Den tidligere United-stopper Jaap Stam fortæller, at han ville elske at træne sin tidligere klub, og at han går efter at træne et hold i England eller Holland næste år.

Den 43-årige hollænder spillede på Old Trafford mellem 1998 og 2001, hvor han vandt Premier League tre gange.

Den pensionerede midterforsvarer har været involveret i Ajax’ træningsteam siden 2013, men nu føler han sig klar til at tage et step op ad trænerstigen:

– Først og fremmest vil jeg gerne til England og træne, men hvis jeg udvikler mig, kan jeg forhåbentligt komme tilbage til United, fortæller Stam til Daily Mail.

Læs også: Medie: United melder sig i jagten på Romas altmuligmand

– Jeg afsluttede min trænereksamen sidste sæson, og nu vil jeg være træner i Holland eller England. Folk har snakket om, at jeg skal erstatte Frank de Boer her i Ajax, men så længe han har en kontrakt i klubben, er intet sikkert.

– De ville gerne have, at jeg blev her i klubben, men de kender også mine ambitioner – at jeg vil træne et førstehold. Jeg vil forsøge at komme til at træne et hold i England og udvikle mig som træner, så jeg har meddelt Ajax, at jeg afslutter min kontrakt med dem, og så tager jeg videre efter denne sæson.

Jaap Stam spillede 79 kampe for Manchester United.

 

INGEN KOMMENTARER