Wenger om Barca-trio: De bedste jeg nogensinde har set

Wenger om Barca-trio: De bedste jeg nogensinde har set

1100
0
DEL

Arsène Wenger var ganske tilfreds med Arsenals indsats mod mægtige Barcelona, på trods af spaniernes 3-1-sejr. Man kan ikke stille meget op overfor Messi, Suarez og Neymar, mener franskmanden.

Barcelona cruisede i går videre i Champions League, med en 3-1-sejr over Arsenal på Camp Nou, og efterfølgende var Arsène Wenger afklaret med resultatet:

– Det var en kamp med høj kvalitet mod et hold med høj kvalitet. Jeg er tilfreds med den indsats, vi leverede, vi gjorde det godt. Men jeg er også skuffet over resultatet. Vi spillede mod det hold, med de tre bedste angribere, jeg nogensinde har set. De var utrolige, siger Wenger ifølge uefa.com.

– De kan skabe chancer ud af ingenting. Ved 1-1 var Barcelona dog lidt usikre, men vi kunne ikke få scoret. Vi udnyttede ikke de chancer, vi skabte.

Læs også: Petit: Wenger bør træde tilbage efter denne sæson

– Kvaliteten og kreativiteten fra vores modstander var også exceptionel. Især Messi. I 90 minutter havde han ikke en dårlig førsteberøring. Det må man beundre. Det er kunst. Barcelona har tre spillere, som gør simple ting til kunst. Jeg led, men for resten af verden er det fantastisk.

Messi, Suarez og Neymar scorede et mål hver i 3-1-sejren.

INGEN KOMMENTARER