Ærgerlig Auri: FCK scorer i vores bedste periode

Ærgerlig Auri: FCK scorer i vores bedste periode

1104
0
DEL

Brøndbys cheftræner Auri Skarbalius ærgrer sig over søndagens derby-nederlag til F.C. København. De blågule kan dog tage flere ting med fra kampen.

Brøndby IF tabte med 2-0, da de besøgte F.C. København for anden gang i denne måned.

Første halvleg var ganske enkelt ikke god nok, mener Brøndbys cheftræner Auri Skarbalius.

– Vi må konstatere, at i første halvleg er de meget mere ærgerrige, indrømmer Brøndby-træneren, der dog mener, at F.C. København scorer i de blågules bedste periode:

– Vi taler om i pausen, at vi mentalt og fysisk skal være meget mere på. Det lykkes også i anden halvleg, synes jeg. Vi får nogle gode perioder. Desværre scorer de så på en omstilling i vores bedste periode, siger Auri Skarbalius til Brøndbys hjemmeside.

Læs også: Agger erkender: FCK var skarpere end os på de afgørende parametre

– Men det må vi lære af. Mod FC København må man ikke give de chancer væk, og omvendt skal vi score på vores egne.

Selvom det i nederlagets stund kan være svært at få øje på lyspunkter, så mener Auri Skarbalius, at Brøndby-holdet kan tage nogle ting med fra kampen.

– Det, vi kan tage med, er, at selv om vi spiller en dårlig første halvleg, så rejser vi os som hold og kommer ud med ny energi og tænker fremad. Vi skal være et fodboldhold, der, uanset hvad der sker i løbet af en kamp, kan komme videre, forklarer Auri, inden han til slut tilføjer:

Læs også: Storpræsterende Rønnow: Lige nu fylder nederlaget mest

– Vi lykkes med at punktere deres pres, og der kommer vi lige præcis i de faser, hvor det er dem, der løber efter bolden. Det skal vi se meget mere af på onsdag.

Onsdag er nemlig dagen, hvor de to arvefjender igen tørner sammen i returopgøret i pokalsemifinalen, som afvikles på Brøndby Stadion.

Læs også: Karakterbog: F.C. København – Brøndby IF

INGEN KOMMENTARER