Brøndby-stopper efter derby-nederlag: To forskellige halvlege

Brøndby-stopper efter derby-nederlag: To forskellige halvlege

967
0
DEL

Jesper Juelsgård mener, at søndagens derby bød på to forskellige halvlege. I løbet af de første 45 minutter var de blågule på hælene, mens de efter pausen kom bedre med, mener stopperen, der normalt dækker venstrebackpositionen. 

Brøndby IF led et smertefuldt nederlag på 2-0 i Telia Parken i en kamp, som F.C. København mestendels dominerede.

Jesper Juelsgård, der igen skulle dække stopperpositionen ved siden af Daniel Agger, er da også skuffet over udfaldet i en kamp, som bød på to vidt forskellige halvlege.

– I første halvleg var vi lidt på hælene, og vi kom for sent i vores dueller og tacklinger. Det blev bedre i anden halvleg, selvom FC København stadig har en del spil. Det var to forskellige halvlege, hvor vi kan tage mest med fra anden. Vi erobrede flere bolde på farlige steder, som førte til nogle lige ved og næsten chancer, siger Juelsgård til Brøndbys klubhjemmeside, inden han fortsætter uddybende:

– Vi forsøgte at komme længere frem i anden halvleg og skabe nogle flere chancer. Det synes jeg også, at vi lykkedes med, og så var det selvfølgelig ærgerligt, at de scorede på en kontra.

– Mål ændrer kampe, og det kommer selvfølgelig an på, hvornår man scorer dem. Det kunne være blevet en anden kamp, hvis vi puttede den ind på en af vores chancer. Det gjorde vi ikke i dag, og vi må kigge frem mod på onsdag, hvor der venter en ny kamp, som vi ser rigtig meget frem til, slutter Juelsgård.

De blågule møder allerede F.C. København på onsdag i april måneds tredje derby. Denne gang er der en billet til pokalfinalen på højkant, og Brøndby har et godt udgangspunkt med fra det omvendte opgør, som endte 1-1.

INGEN KOMMENTARER