Storpræsterende Rønnow: Lige nu fylder nederlaget mest

Storpræsterende Rønnow: Lige nu fylder nederlaget mest

1630
0
DEL

Brøndby-keeper Frederik Rønnow erkender, at nederlaget fylder mere lige nu end hans egen præstation mellem stængerne. 

De blågule indkasserede et 2-0-nederlag efter en tur i Telia Parken søndag aften, men det var en storpræsterende Frederik Rønnow, der vogtede Brøndby-målet.

Alligevel er det ikke sin egen præstation, der optager Brøndby-keeperen mest lige nu.

– Det er bare fedest, når man er med til at bidrage til, at holdet får point, så jeg havde været væsentligt gladere, hvis vi havde fået i hvert fald et point, siger Frederik Rønnow til bold.dk og fortsætter:

Læs også: FCK tog sejren mod hårdtkæmpende Brøndby

– Lige nu er det nederlaget, der fylder mest, men jeg tror da, at når jeg sætter mig ned sammen med (målmandstræner Jan, red.) Hoffmann, så skal vi nok finde nogle gode ting frem.

Onsdag venter der så endnu et derby, som er april måneds tredje af slagsen, når Brøndby IF hjemme i egen hule tager imod arvefjenderne fra Østerbro i pokalsemifinalen. Selvom man i aften tager hjem med et nederlag i bagagen, så tror Rønnow ikke, at det får nogen indvirkning på midtugens kamp.

– Alle de her kampe har hver deres liv, så det bliver ikke et problem. Vi har en sindssyg stor chance onsdag, og det har været vores mål hele vejen gennem sæsonen at nå langt i pokalen. Vi har et godt udgangspunkt og vil gøre alt for at komme i finalen, forklarer Rønnow.

Læs også: Agger erkender: FCK var skarpere end os på de afgørende parametre

Selvom onsdagens kamp utvivlsomt er vigtig, så vil Brøndby-keeperen ikke kalde udfaldet af den for sæsondefinerende.

– Nej, vi har også som mål at vinde så mange kampe som muligt i ligaen. Det var et skridt tilbage i dag, men vi må bare tage det én kamp ad gangen.

Brøndby IF fik 1-1 i det omvendte pokalopgør i løvens hule, så de har et godt udgangspunkt til ondagens brag.

Læs også: Karakterbog: F.C. København – Brøndby IF

INGEN KOMMENTARER