Afsløring: FC Barcelona skylder stadig Liverpool penge for Suarez-køb

Afsløring: FC Barcelona skylder stadig Liverpool penge for Suarez-køb

1713
0
DEL

Det er næsten to år siden, at Luis Suarez skiftede sin engelske tilværelse ud med en i det catalanske hos FC Barcelona. Catalanerne har dog endnu ikke betalt hele det astronomiske beløb for uruguayaneren til Merseyside-klubben. Dette afslører Football Leaks. 

613 millioner kroner.

Så meget har de spanske mestre fra FC Barcelona skulle hoste op med for at sikre sig Luis Suarez’ yderst eftertragtede underskrift. Denne transfersum har Football Leaks for nyligt afsløret i et dokument mellem Barcelona og Liverpool, hvor transferaftalens detaljer ligeledes afsløres.

Barcelona skal ifølge dette dokument således betale transfersummen over fem rater, hvor den sidste og største rate stadig mangler. Den lyder på 13 millioner pund, der svarer til ca. 122 millioner danske kroner, og den skal udbetales d. 31. juli i år.

Læs også: Sambabold.dk indgår samarbejde med FC Barcelona Centralen DK

Med et prisskilt på 613 millioner kroner gør det altså Suarez til verdens fjerde dyreste fodboldspiller nogensinde kun overhalet af Neymar, Cristiano Ronaldo og Gareth Bale.

Det store beløb for den farlige frontmand har dog ikke virket til at være en dårlig investering. Tværtimod. Den kyniske angriber spillede således en stor rolle i sidste sæson, hvor han var med til at vinde The Treble med catalanerne.

Også i denne sæson har Suarez imponeret stort med 26 mål i ligaen, hvilket gør ham til Barcelonas topscorer i indeværende sæson.

Læs også: Barcelona vil hente Courtois

INGEN KOMMENTARER