Skotske fans vil forsøge at sabotere det danske landshold på mærkværdig vis

Skotske fans vil forsøge at sabotere det danske landshold på mærkværdig vis

867
0
DEL

Når Åge Hareides tropper i aften gæster Hampden Park for at møde Skotland, har den skotske smørproducent, Graham’s The Family Dairy, gjort sit for at distrahere Kasper Schmeichel. De har nemlig tilsendt ham 30 pakker smør. 

De skotske fans har været i det kreative hjørne i optakten til venskabskampen mellem Skotland og Danmark. Den skotske smørproducent, Graham’s The Family Dairy, der for nyligt overtog titlen, som den mest populære smør i Skotland, fra den danske smørproducent Lurpark, har nemlig sendt 30 pakker smør til den danske landsholdsmålmand. Til disse pakker fulgte der et brev med fra smørproducentens direktør, Robert Graham.

– Kære Hr. Schmeichel, velkommen til Skotland! Tag endelig for dig af Skotlands fineste og mest friske smør forud for morgendagens opgør.

– Vi håber, at du er fuldstændig smurt ind i det, når boldene kommer flyvende mod dig i morgen aften. Held og lykke, Graham’s The Family Dairy, lyder det i det komiske brev.

Om det kommer til at have nogen indflydelse på aftenens resultat er yderst tvivlsomt, idet den danske målmand slet ikke er tilset en startplads i aftenens opgør mod skotterne. Dette skyldes en mindre skade, der ikke ønskes forværret. Det melder Sky Sports.

INGEN KOMMENTARER