Wijnaldum: Jeg fortryder ikke mit skifte til Newcastle

Wijnaldum: Jeg fortryder ikke mit skifte til Newcastle

839
0
DEL

Den hollandske landsholdsspiller, Georgini Wijnaldum, slår fast, at han ikke fortryder sit sommerskifte til Newcastle United på trods af at klubben er dybt involveret i nedrykningskampen. 

Da Wijnaldum i sommer forlod PSV Eindhoven til fordel for Newcastle, havde han med al sandsynlighed ikke regnet med, eller ihvertfald ikke håbet på, at han på denne tid af sæsonen skulle være en del af en hård nedrykningskamp.

Dette er ikke desto mindre den realitet, hollænderen i dag skal forholde sig til. På trods af den kritiske situation på St. James’ Park fortryder den 25-årige midtbanemand ikke sit skifte til Tyneside.

– Jeg vidste, at det ville blive svært, idet de havde en svær sidste sæson, men jeg traf min beslutning med fuld overbevisning, og jeg fortryder det stadig ikke, fortalte Wijnaldum til RTV Rijnmond og understreger yderligere glæden over at spille i Newcastle:

– Jeg er stadig glad her. Jeg prøver blot på at gøre mine ting samt nyde det. Så kan man ikke have det bedre.

Den tidligere PSV-profil har på det personlige plan haft en god sæson, hvor det er blevet til ni mål i 30 optrædener for The Magpies.

Ham og resten af Newcastle-truppen skal under ny ledelse af Rafael Benitez forsøge at redde skindet med otte kampe tilbage. Benitez’ mandskab befinder sig i skrivende stund på Premier Leagues 19. plads med tre point op til Norwich, hvem de møder lørdag i et stort nedrykningsbrag.

INGEN KOMMENTARER