Medie: Chelsea har udset sig Courtois-afløser

Medie: Chelsea har udset sig Courtois-afløser

944
0
DEL

Hvis London-klubbens nuværende sidste skanse mellem stængerne, Thibaut Courtois, vælger at forlade The Blues, har de engelske mestre udset sig en afløser i skikkelse af den italienske komet-keeper, Gianluigi Donnarumma. Det bliver dog ikke en billig fornøjelse, hvis Chelsea ønsker at hente den 17-årige målmand til Stamford Bridge.

Der er i den seneste tid blevet sået tvivl om den belgiske målmands fremtid på Stamford Bridge, hvor Real Madrid og FC Barcelona har været inde i billedet som fremtidige arbejdsgivere for den ombejlede keeper.

Courtois tvivlsomme fremtid hos The Blues har fået Chelsea til at se sig om efter en fuldblods erstatning. Ham har de eftersigende fundet i AC Milans blot 17-årige målmand Gianluigi Donnarumma. Dette erfarer The Daily Mail.

Donnarumma, der har fået sit helt store gennembrud på den europæiske fodboldscene i indeværende sæson, menes at være i høj kurs hos Antonio Conte, der er storfavorit til at overtage trænerposten hos Chelsea til sommer.

Ifølge The Daily Mail skulle Roman Abramovich og co. være villige til at smide 30 millioner pund (ca. 285 mio. kr., red.) for den talentfulde to-meter-mand. Dette beløb virker dog ikke tilstrækkeligt, skal man tro spillerens agent, Mino Raiola, der mener, at målmanden er 1,2 milliarder kroner værd.

 Den purunge Donnarumma har i indeværende sæson fået 22 optrædener for milaneserne og har således kvitteret med syv clean sheets.

INGEN KOMMENTARER