Rygte: Conte lun på Roma-trio

Rygte: Conte lun på Roma-trio

1395
0
DEL

Antonio Conte, der ligger meget lunt i svinget til at blive ny Chelsea-manager til sommer, har efter sigende allerede udset sig hvilke spillere, han ønsker at hente til Stamford Bridge. Tre af disse tørner i skrivende stund ud for AS Roma. 

Det virker blot til at være et spørgsmål om tid før det offentiggøres, at Antonio Conte er ny Chelsea-træner. På trods af den officielle udmelding spekuleres der allerede i, hvilke spillere den tidligere Juventus-træner ønsker at erhverve sig.

Tre spillere, der ihvertfald rygtes til London-klubben, slår sine daglige folder i samme klub. Der er således tale om Radja Nainggolan, Kostas Manolas og Alessandro Florenzi, der alle har hjemmebane på Stadio Olimpico.

Conte har efter sigende et særdeles godt øje til Nainggolan, der i den seneste tid er blevet rygtet kraftigt til Chelsea. Han har ifølge Standard Sport således snakket med sine venner om et eventuelt skifte til Premier League og har ikke udelukket denne mulighed.

Manolas er udset til at udfylde det defensive hul, Chelsea-veteranen, John Terry, efterlader sig, når hans karriere i den engelske hovedstadsklub til sommer når sin slutning.

Slutteligt er den alsidige højre back, Florenzi, den seneste på Contes ønskeliste. Dette erfarer Transfermarketweb.

En samlet pris for de tre Serie A-spillere, som Conte kender fra sin tid i italiensk fodbold, skulle efter sigende ligge på 78 mio. pund. Dette svarer til ca. 750 mio. kroner.

At Roma skulle være villige til at give slip på tre så store profiler på samme tid og til samme klub, virker dog en smule usandsynligt.

INGEN KOMMENTARER