Agent bekræfter: Manchester City-stjerne skal væk til sommer

Agent bekræfter: Manchester City-stjerne skal væk til sommer

1651
0
DEL

Det har længe været på tale, at Yaya Toure vil blive ofret, når Pep Guardiola overtager trænersædet i Manchester City. Nu bekræfter Toures agent, at snakken faktisk har hold i sandheden. Yaya Toure er tilsyneladende fortid i Manchester City til sommer.

Den 32-årige bomstærke midtbanespiller har været en af de største stjerner hos Manchester City, siden han ankom fra FC Barcelona i 2010. På det seneste er hans stjernestatus i klubben dog blevet overskygget af en snakken i krogene om, at han snart er fortid i Manchester.

Toure har ydermere en broget historie med den kommende Manchester City træner, Pep Guardiola. For seks år siden sagde Guardiola angiveligt til Toure, at han definitivt havde valgt Sergio Busquets som FC Barcelonas defensive midtbanespiller.

Yaya Toures agent, Dimitry Seluk, har tilsyneladende et horn i siden på Pep Guardiola. Som en kommentar til Pep Guardiolas succes har han således sagt følgende:

– Pep er en god træner, men han har vundet titler med Barcelona og Bayern München. Sandheden er, at min egen bedstefar ville vinde titler med Barcelona og Bayern München, fordi det er store klubber med fantastiske spillere.

I et nyligt interview med FC Inters nyhedskanal har Seluk udtalt, at Yaya Toure definitivt kommer til at forlade Manchester City til sommer.

– Han vil definitivt forlade Manchester City, det kan jeg bekræfte.

– Der er kommet forskellige tilbud til Yaya og vi overvejer dem. Intet er afgjort i forhold til næste sæson endnu.

Rygterne har været mange, men en genforening med den tidligere Manchester City-træner, Roberto Mancini, der nu er træner hos Inter, har været blandt de mest sejlivede rygter. Inter vil uden tvivl være interesserede i Toure, der er blevet kåret som den bedste afrikanske fodboldspiller fire gange, men de kan komme i bekneb med at indfrie Toures ugeløn, der eftersigende ligger på over to millioner kroner. Seluk fastholder dog, at intet er afgjort og at intet er umuligt.

– Vil det økonomiske aspekt gøre en forskel? Bestemt ikke! Vi vægter ikke penge tungere end alt andet. Vi overvejer det projekt, som klubberne præsenterer.

– Inter? VI taler bestemt om en fantastisk klub. Derudover har alle kendskab til forholdet mellem Yaya og Mancini, men intet er som sagt afgjort.

– Jeg vil dog tilføje, at Inters projekt er storslået og at Inter er en fantastisk klub. Derfor er det normalt, at de vil have en spiller af den kaliber.

Udover Inter og sikkert også mange andre, så vil de særdeles pengestærke kræfter i kinesisk fodbold sikkert også rasle med sablerne. Der vil vi altså finde ud af, hvorvidt det økonomiske aspekt “bestemt ikke” spiller en rolle.

Der er mange om buddet, hvad angår spillere, som kan erstatte Yaya Toure. Både Ilkay Gündogan, Toni Kroos og Granit Xhaka har været på tale. Snakken omkring en ny spiller giver også indtryk af, at Yaya Toure er i gang med at tage springet før han bliver skubbet.

INGEN KOMMENTARER