Brøndby-assistenttræner bliver U16- og U18-landstræner

Brøndby-assistenttræner bliver U16- og U18-landstræner

1628
0
DEL

Claus Nørgaard, der indtil nu har været assistenttræner i Brøndby IF, er blevet hyret som U16- og U18-landstræner. Han overtager trænersæderne til sommer.

Det er ikke længe siden, at den tidligere Brøndby-træner, Thomas Frank, sagde op, hvilket også høstede meget sympati. For en måneds tid siden var det så assistenttræneren, Claus Nørgaard, der sagde, at han nu er i gang med sin sidste sæson på Vestegnen. Den konklusion skete netop i sympati med Thomas Frank.

– Det er en rigtig stor mulighed for mig, da jeg også gerne vil være cheftræner.

– Lige nu arbejder jeg med superligaspillerne og ved derfor også, hvad der kræves på højeste niveau i Danmark, siger Claus Nørgaard til DBU’s hjemmeside.

36-årige Claus Nørgaard bliver dog ikke ene mand på tronen, hvis man kan sige det sådan. Han skal således indgå et samarbejde med den nuværende U16-landstræner, Per Holm, der til sommer overtager U17-landsholdet.

Meningen er, at de to trænere skal rotere en gang om, så den ene har ansvaret for U17-landsholdet mens den anden har ansvaret for U16- og U18-landsholdet.

Til sommer har Claus Nørgaard været tilknyttet Brøndby IF som assistenttræner i tre år. Han har en fortid som assistenttræner i Vejle. Han har dog også prøvet kræfter med cheftræner-embedet, nemlig i Skovbakken. Han har sågar også erfaring fra U17-landsholdet, hvor han også assisterede Thomas Frank.

INGEN KOMMENTARER