Agent til Stoke-dansker inden Premier Leauge-debut: Han går ikke i panik

Agent til Stoke-dansker inden Premier Leauge-debut: Han går ikke i panik

1876
0
DEL

Jakob Haugaard går ikke i panik, inden han skal færdiggøre sæsonen i Stoke-buret, mener hans agent. 

Lørdag aften gik Stokes førstemålmand Jack Butland i stykker i landskampen mellem Tyskland og England, og søndag kom så meldingen på omfanget af skaden.

Der er tale om et brud på anklen, og flere medier i England anslår, at Butlands sæson er slut, ligesom han også forventes at glippe EM-slutrunden i Frankrig til sommer.

Mens England begræder den slemme skade til den talentfulde målmand, er det ikke så dårlige nyheder i den danske lejr. Jakob Haugaard forventes nemlig at få tjansen som Stokes førstemålmand sæsonen ud.

Selvom Haugaard ser frem til udfordringen, så ærgrer han sig på sin vens og kollegas vegne.

– Det er selvfølgelig superærgerligt for Butland, især med en slutrunde forude. Og jeg ved da også, at Jakob er ked af det på hans vegne, fordi de er blevet ret gode venner, siger danskerens agent Michael Steensgaard til Ekstra Bladet og fortsætter:

– Men sådan er vilkårene jo i fodbold, og det giver Jakob mulighed for at vise sig frem, ligesom det er fin erfaring at hente indtil den dag, hvor han forhåbentlig skal afløse Butland mere permanent.

Agenten forklarer endvidere, at det handler om at bevare fokus og kun tage én kamp ad gangen.

– Han skal dog ikke kigge for langt frem, for så vil det være for svært at holde fokus. Han skal tage en kamp ad gangen, mener Steensgaard.

– Men Jakob er en ret cool fyr, der ikke går i panik, og jeg er i tæt dialog med klubben, som er godt tilfredse med hans udvikling, forklarer han videre.

Der resterer syv kampe af sæsonen i Premier League, og 23-årige Jakob Haugaard forventes at skulle stå dem allesammen. Bundrutinerede Shay Given, som også er at finde i Stoke City, skulle nemlig ikke være helt på toppen efter sit knævrid i oktober måned sidste år.

Haugaard har to kampe på cv’et i sin tid i Stoke – begge i FA Cuppen.

INGEN KOMMENTARER