Agent for svensk megatalent bekræfter: Der er interesse fra en dansk klub

Agent for svensk megatalent bekræfter: Der er interesse fra en dansk klub

2031
0
DEL

Det svenske stortalent Anton Jönsson Salétros er i en dansk klubs søgelys. Det bekræfter den unge midtbanespillers agent. 

19-årige Anton Jönsson Salétros betegnes som et af Sveriges største fodboldtalenter, og flere døre står tilsyneladende åbne for den unge boldekvilibrist, hvis kontrakt med AIK Fotboll udløber til sommer.

Nu afslører spillerens agent Martin Klette, at han er i dialog med flere, heriblandt en dansk klub.

– Jeg kan bekræfte, at der er interesse fra en dansk klub. Jeg vil ikke sige, hvilken klub, der er tale om, men det er korrekt, at vi har kontakt med en klub i Danmark. Vi har dialog med flere klubber, heriblandt også hans nuværende klub AIK, siger Martin Klette til tipsbladet.dk.

Netop AIK Fotboll ønsker at forlænge Anton Jönsson Salétros’ ophold i den svenske hovedstad, men seneste forlydender i den svenske presse går på, at parterne ikke kan nå til enighed, og derfor ser agenten Martin Klette Danmark som en mulig destination.

Læs også: Divisionsforeningen skrider til handling efter fanuroligheder i Parken

– Det er absolut en mulighed for Anton at fortsætte karrieren i Danmark. Det kommer an på, hvilke muligheder der dukker op. Han var tæt på at skifte til FC Köln for et par år siden, men på det tidspunkt ville han gerne gøre sin skolegang færdig. Det er overstået nu, så han er klar til at flytte udenlands. Det sportslige, økonomiske og sociale skal passe sammen, og når det handler om den danske klub, vi er i kontakt med, så er Anton interesseret, siger Martin Klette.

Læs også: Agent: Suárez har psykiske problemer

Tilbage i 2012 blev Anton Salétros kåret til årets talent i AIK, og den pasningsstærke midtbanespiller fik debut i Sveriges bedste fodboldrække allerede som 17-årig.

Salétros betegnes som en tovejsspiller med forcer i pasningsspillet og har allerede opnået mere end 50 kampe på AIKs førstehold.

Læs også: Klopp om Liverpool-kaptajns skade: Det ser ikke godt ud

INGEN KOMMENTARER