Benitez midt i Newcastle-krisen: Vil gerne blive her i næste sæson

Benitez midt i Newcastle-krisen: Vil gerne blive her i næste sæson

1076
0
DEL

Rafa Benitez understreger, at han ønsker at fortsætte som Newcastle-manager efter sæsonen. Spanieren har planer om at blive i klubbet i et godt stykke tid. 

Der blev måbet noget, da Newcastle i sidste måned præsenterede deres nye manager. Ind ad døren – til blitzende kameraer – trådte den tidligere Real Madrid-træner.

Han gik fra et stjernespækket Real Madrid-hold, hvis præstationer både blev målt på resultater og smukt fodboldspil, til pludselig at stå i spidsen for et relativt middelmådigt Premier League-hold, hvis eneste fokus både var og er overlevelse i Englands bedste række.

Redder Newcastle ikke livet i Premier League, ville mange fristes til at tro, at Benitez opgiver projektet og tager sit gode tøj og går. Sådan hænger det dog ikke sammen.

– Jeg er manager for Newcastle United og ønsker at være her i næste sæson. Jeg vil gerne være her et stykke tid, siger Rafa Benitez ifølge Goal.

– Holdet giver sig fuldt ud. De skal forbi den mentale barriere, de har.

– Der er ting, vi er nødt til at lære. Den eneste måde, vi kan gøre det på, er ved at træne hver eneste dag. Indsatsen er der, forklarer spanieren.

Lørdag står Benitez og hans tropper overfor Ronald Koeman og Southampton, og selvom der fortsat er mange point at spille for endnu i sæsonen, så handler det om at fokusere på dét opgør og tage én kamp ad gangen. Uanset hvad vil han aldrig give op, og det er præcis dét signal, han ønsker at sende til klubbens fans.

– Der er stadig 21 point at spille om, så vi skal bare koncentrere os om denne kamp og få tre point, hvis vi kan.

– Hvis vi ikke kan vinde, skal vi blive ved med at kæmpe til slut. Det er beskeden til fansene – vi vil ikke give op, understreger Benitez.

Med otte spillerunder igen har The Magpies hele syv point op til den rigtige side af nedrykningsstregen. De har dog spillet én kamp færre end Norwich, der i skrivende stund holder bagdelen over vandskorpen.

INGEN KOMMENTARER