Zlatan vil lave film om ham selv i ægte Rambo-stil: Der er...

Zlatan vil lave film om ham selv i ægte Rambo-stil: Der er samtaler i gang

1572
0
DEL

Verdensstjernen Zlatan Ibrahimovic fortæller, at han godt kunne se sig selv instruere en film om sig selv i stil med de legendariske Rambo-film. Samtalerne omkring det er allerede indledt, afslører svenskeren. 

Zlatan Ibrahimovic er efter alt at dømme færdig i Paris Saint-Germain til sommer, men den 34-årige målmager er langt fra færdig med sin aktive karriere.

Selvom Zlatan forventes at fortsætte med at snøre støvlerne til næste sæson, så har han allerede store planer for fremtiden.

Skulle den karismatiske angriber gøre sig som skuespiller og instruere sin egen film, skulle den være i stil med Rambo-filmene og gå under titlen ‘Ibracadraba‘, og så skulle der laves hele 10 af dem.

– Der er en masse folk, der laver film om mig og mit liv og laver penge på det, men det er klart, at hvis emnet er mig i en film, så skulle jeg have den fulde kontrol, fortæller Zlatan Ibrahimovic til Dagens Industri.

Læs også: Agent for svensk megatalent bekræfter: Der er interesse fra en dansk klub

– Der er samtaler i gang. Vi kan lave en masse film om mig. Det ville blive ligesom Rambo 1 til Rambo 5 – så kunne vi lave Ibracadabra 1-10, forklarer den lange svensker.

Zlatan Ibrahimovic har nettet 30 gange i denne sæson – alene i Ligue 1.

Læs også: Hård anklage mod Zlatan: Han har været dopet

INGEN KOMMENTARER