AGF-boss om stadfæstelse: Betragter ikke sagen som afsluttet

AGF-boss om stadfæstelse: Betragter ikke sagen som afsluttet

699
0
DEL

AGF-direktør Jacob Nielsen tror ikke, at sagen skrivebordssejren og de tre fratrukkede point er slut, selvom Fodboldens Appelinstans mandag stadfæstede afgørelsen. 

Tidligere i dag blev afgørelsen om Hobros fratrukkede sejr over AGF officielt stadfæstet. I stedet får AGF en skrivebordssejr på 3-0, men direktøren for vinderne i sagen, Jacob Nielsen, tror ikke, at det sidste ord er sagt.

– Jeg ved jo ikke med sikkerhed, hvad Hobro har tænkt sig at gøre, men de har tidligere meldt ud, at de vil tage sagen hele vejen, så man jo godt forestille sig, vi ikke har hørt det sidste, siger Nielsen til bold.dk.

– Jeg har læst kendelsen, og jeg synes, det fremgår meget klart, at de ikke har en sag, men jeg betragter ikke noget som afsluttet før om fire uger, når fristen for at appellere udløber. Indtil da må vi afvente at se.

Selvom historien har været blæst op i medierne og fået masser spalteplads, så fortæller Jacob Nielsen, at det ikke har fyldt ret meget det seneste stykke tid.

– Det har ikke fyldt så meget de sidste uger, for vi ikke har ikke skullet foretage os andet end at svare på henvendelser og besvare de påstande, Hobro har fremlagt. Det har derimod fyldt noget, at vi tabte smerteligt hos dem for nyligt, forklarer AGF-direktøren til slut.

Hobro har mulighed for at indbringe kendelsen for DIF-idrættens Højeste Appelinstans inden for fire uger.

INGEN KOMMENTARER