AGF’s Skhirtladze vil blive i Danmark

AGF’s Skhirtladze vil blive i Danmark

850
0
DEL

Onsdag kom det frem at offensivspillerne Morten Nordstrand og Davit Skhirtladze ikke fortsætter fodboldkarrieren i AGF efter årsskiftet. Georgieren fortæller dog at han gerne fortsætter inden for Danmarks grænser.

Den georgiske offensivspiller skiftede til AGF i 2011 fra FC Sasco og har i sine 83 kampe for klubben scoret otte mål. Nu ønsker AGF ikke at forlænge kontrakten, men Skhirtladze håber alligevel at kunne blive i ALKA Superligaen:

– Jeg vil gerne blive i Danmark. Det er min plan. Hvorfor ikke? Niveauet er højt, holdene er gode og ligaen bliver bedre og bedre, så det er en perfekt sted at fortsætte karrieren. Men det afhænger selvfølgelig af, at der er en klub, der vil have mig.

Over sommeren kunne den 22-årige AGF’er fornemme, hvilken vej det gik i forhold til at forlænge kontrakten og var derfor forberedt på at skulle se sig om efter en ny arbejdsgiver:

– Det er ved den tid, man begynder at snakke om en ny aftale. Og da AGF ikke henvendte sig, så vidste jeg, at det nok var det. Det er lidt hårdt, for jeg har været her i fem år, det er min første klub som professionel. Der er mange følelser i det, for jeg har fået mange venner her i Danmark.

Morten Nordstrand får heller ikke forlænget sin kontrakt, som ligeledes udløber ved årsskiftet.

En mand der til gengæld forhandles med i disse tider er profilen Kim Aabech.

Ifølge cheftræner Morten Wieghorst er der nu lavet en aftale om at forhandle en forlængelse af kontrakten.

– Ja, jeg vil gerne have, at Kim Aabech bliver. Der er blevet lavet en aftale om, hvornår man sætter sig ned og snakker om kontrakten, sagde Morten Wieghorst i programmet Fodbold med Horup på TV2 Østjylland.

– Jeg forholder mig til, at Kim Aabech har været rigtig professionel, og han har været rigtig vigtig for os, scoret mål, bidraget med mange assists og han er en god fyr at have i omklædningsrummet.

 

 

 

INGEN KOMMENTARER