Agger nedtoner skade: Jeg spiller igen søndag

Agger nedtoner skade: Jeg spiller igen søndag

1843
0
DEL

Daniel Agger nedtoner den skade, han pådrog sig i søndagens premierekamp mod Hobro. Brøndby-anføreren melder sig klar til at spille igen på søndag. 

Efter fire forgæves forsøg lykkedes det endelig Brøndby IF at få skovlen under deltidsprofferne fra Hobro, og selvom der var lagt i kakkelovnen til et festfyrværkeri på Vestegnen med en 1-0-sejr på mål af debutanten Kamil Wilzcek, så var der nok at bekymre sig om i den blå-gule lejr.

Således måtte både Rodolph Austin og Daniel Agger humpe fra banen før tid. Cheftræner Thomas Frank fortalte efter kampen, at en status på de to profiler ville komme i løbet af mandagen.

Læs også: Tøffe spår Brøndby uden for medaljepladser: De er ikke farlige nok

Nu er kaptajn Agger dog selv ude og fortælle om skadens omfang, og til Brøndby-lejrens store lettelse melder han sig klar til næste weeekends kamp.

– Det var bedre at få Jesper Juelsgård ind på 100 procent, frem for jeg spillede videre på 50 procent. To dage var ikke tid nok til at komme over den lille forstrækning, siger Daniel Agger til Ekstra Bladet.

Læs også: Bitter Hobro-keeper om Brøndby-sejr: Ikke fuldt fortjent

– Det er ikke slemt. Jeg spiller igen søndag, tilføjer Brøndby-anføreren.

Står Aggers ord til troende, bliver han klar til den kommende Superliga-kamp mod SønderjyskE, men til gengæld må han glippe midtugens pokalkamp mod Skive.

Læs også: FCK-stjerne afviser forlængelse: Vil videre på et tidspunkt

INGEN KOMMENTARER