FCK-stjerne afviser forlængelse: Vil videre på et tidspunkt

FCK-stjerne afviser forlængelse: Vil videre på et tidspunkt

997
0
DEL

Thomas Delaney har valgt at afvise en kontraktforlængelse. Anføreren elsker at være i F.C. København, men han vil også gerne videre på et tidspunkt. Derfor ønsker han ikke at binde sig. 

Det er pludselig gået stærkt for 24-årige Thomas Delaney, som for lidt over et år siden sad og varmede bænken i F.C. København, efter at han overtog anførererhvervet.

Sidste forår – for nøjagtig et år siden – bed den hårdtspillende midtbanedynamo sig dog atter fast i startopstillingen på Byens Hold, og siden da har han ikke set sig tilbage.

Delaney er i den grad blevet landsholdsaktuel, og udlandsdrømmen lever i bedste velgående.

Derfor kan det heller ikke undre, at man i F.C. Københavns sportslige ledelse har forsøgt at forlænge samarbejdet med holdets anfører.

Delaney ønsker dog ikke at få forlænget den nuværende kontrakt med F.C. København.

– Jeg har sagt til FCK, at umiddelbart er det ikke aktuelt at forlænge. Så må vi tage den derfra og se, hvad der sker til sommer. Jeg elsker at være her, men har også brug for at komme videre på et tidspunkt, så jeg passer på ikke at binde mig for lang tid, siger Thomas Delaney til Ekstra Bladet.

Det kan dog vise sig, at F.C. København er villig til at strække sig meget langt for at holde på den sprudlende midtbaneterrier lidt endnu.

– Vi vil meget gerne have, at han ikke skal skifte til sommer. Vi håber, at vi kan lave en aftale, hvor han først skifter om halvandet år, udtaler F.C. Københavns manager Ståle Solbakken.

De danske vicemestre har på nuværende tidspunkt kun papirer på Thomas Delaney frem til sommeren 2017, og står FCK-kaptajnen ved sit ord om ikke at ville forlænge, kan den forestående sommer være sidste mulighed for at tjene penge på midtbaneslideren.

Andre læser også: 

Brøndby-profilen Austin kørt på skadestuen

Avis: Guardiola vil bruge i alt 800 mio. på at hente denne forsvarsspiller til City

Austins vilde historie: Sådan dræbte jeg en ged

INGEN KOMMENTARER