Bitter Hobro-keeper om Brøndby-sejr: Ikke fuldt fortjent

Bitter Hobro-keeper om Brøndby-sejr: Ikke fuldt fortjent

2343
0
DEL

Hobros målmand Jesper Rask er træt af, at de ikke sikrede sig minimum ét point på Brøndby Stadion søndag aften. Sejren til Brøndby var ikke fuldt fortjent, mener han. 

Søndag aften indledte Brøndby IF og Hobro IK forårssæsonen på den københavnske vestegn efter en lang og kold vinterpause.

Kampen sluttede 1-0 til hjemmeholdet fra Brøndby, og det er ikke hverdagskost for hobrogenserne, som plejer at have et godt tag på Thomas Franks tropper.

Læs også: Brøndby-profilen Austin kørt på skadestuen

Det var derfor en lettere fortørnet Hobro-målmand, der efter slutfløjtet mødte pressen.

– Man kan ikke sige, det er fuldt fortjent. Vi ville gerne have haft ét point med, når man er så langt henne i kampen (før Brøndby scorer sejrsmålet, red.), men det fik vi desværre ikke, siger Jesper Rask ifølge tipsbladet.dk.

Læs også: Avis: Guardiola vil bruge i alt 800 mio. på at hente denne forsvarsspiller til City

– Så længe vi er bagud med én, og så længe det står 0-0, så har vi altid chancen for at få et godt resultat, og jeg synes, vi har optræk til chancer, så det var ikke helt umuligt at få point i kampen. Vi havde nogle hjørnespark, indkast osv., så vi havde mulighederne. Derfor er vi trætte af, at vi ikke fik ét point i hvert fald, forklarer en bitter Hobro-keeper videre.

Kampens ene mål blev scoret af den polske debutant Kamil Wilczek.

Læs også: Brøndby-helt efter debut: Vigtigt at starte sådan

INGEN KOMMENTARER