Aguero: Vil have revanche mod Liverpool på Wembley

Aguero: Vil have revanche mod Liverpool på Wembley

643
0
DEL

På søndag skal Manchester City møde Liverpool i Capitol One Cup-finalen. Sergio Aguero vil hævne sig efter nederlaget tidligere på sæsonen.

Manchester City har et hårdt program foran sig. Senest blev de slagtet med 5-1 mod Chelsea i FA Cuppen, onsdag løber de på banen i Champions League ottendedelsfinalerne, og søndag møder de Liverpool på Wembley i Capitol One Cup-finalen.

Klubben led et nederlag til Liverpool tidligere på sæsonen. De blev ydmyget, da Liverpool spillede dem ud af egen bane med en 4-1 sejr. Nu vil stjerneangriberen, Sergio Aguero, have revanche.

– Vi forventer en svær kamp med nederlaget tidligere i sæsonen på hukommelsen, men vi vil alle gå ud for at få en revanche. De spillede godt, men forhåbentlig har vi lært fra nederlaget og vil gøre det bedre i finalen, siger Sergio Aguero til Sky Sports.

Den argentinske stjerne er ikke tvivl om, at Jürgen Klopp’s tropper vil komme med en stor energi til kampen, da det muligvis vil være Liverpool’s største chance for en pokal til hylden denne sæson.

– Det er en finale, så de vil komme med alt de har, fortæller landsholdsspilleren fra Argentina.

– Det er formentlig seres bedste chance for et trofæ, og de vil gerne gøre fansene glade ved at give deres bedste præstation, tilføjer Sergio Aguero.

Angriberen er oplagt til kampen, men han er også klar over, at han skal levere sit bedste.

– Det gælder om at eliminere og undgå individuelle fejl, da det koster i sådanne kampe. Der er ingen tilgivelse i finaler, som der kan være i ligaen, du skal være 100 procent fokuseret og koncentreret i kampen og må ikke begå små fejl, der kan koste os finalen, siger Manchester City-topscoreren.

Læs også: Pelligrini: Vi smed det hele væk på fem minutter

INGEN KOMMENTARER