Sportsdirektør raser efter bizar kampafbrydelse: Dommeren ville være dramatisk

Sportsdirektør raser efter bizar kampafbrydelse: Dommeren ville være dramatisk

821
0
DEL

Bayer Leverkusens sportsdirektør Rudi Völler mener helt klart, at dommeren overreagerede, da han afbrød Bundesliga-kampen mod Dortmund midlertidigt. Det var et forsøg på at gøre forestillingen mere spændende, lyder kritikken. 

En bizar situation udspillede sig på BayArena, da Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund tørnede sammen søndag eftermiddag.

Stor dramatik opstod, da udeholdets Pierre-Emerick Aubameyang fik sat sidste fod på et kontraangreb, der mundede ud i en scoring.

Leverkusen var rasende over, at målet ikke blev underkendt, og særligt holdets cheftræner Roger Schmidt havde svært ved at kontrollere temperamentet, hvilket kostede en udvisning af kampdommer Felix Zwayer.

Schmidt nægtede dog at forlade det tekniske område, og derfor så Zwayer sig nødsaget til at blæse kampen af midlertidigt for senere at genoptage spillet.

Læs også: FC Midtjylland holder forberedelserne hemmelige før United-kamp

Ifølge Leverkusens sportsdirektør var det dog fuldkommen unødvendigt, og det var blot for at gøre forestillingen mere underholdende, lyder kritikken af dommerens valg.

– At suspendere kampen og være så dramatisk omkring alt var totalt unødvendigt, siger Leverkusens sportsdirektør Rudi Völler til Sky Sports.

– At få det til at se ud som om, at noget virkelig forfærdeligt var sket, var fuldkommen overdrevet, fortsætter han.

Læs lignende historie fra Tyrkiet: Tyrkisk klub bakker op om spiller: Bliver udvist for at give dommeren det røde kort

– Det er tydeligt, at dommeren følte, at han skulle gøre tingene en smule mere spændende. Man kan udvise en træner, men dommeren kunne godt have forklaret ham hvorfor, men det gjorde han ikke.

Dortmund vandt kampen snævert med 0-1.

Du kan se episoden, hvor dommer Felix Zwayer afbrød kampen, nedenfor.

Læs også: Dortmund vil kæmpe for at beholde Gundogan

INGEN KOMMENTARER