Albrechtsen efter nederlag: Man skal være klar til at dø for Brøndby...

Albrechtsen efter nederlag: Man skal være klar til at dø for Brøndby IF

2037
0
DEL

Martin Albrechtsen er skuffet over manglen på energi. Man skal være villig til at dø for klubben, lyder det. 

Brøndby IF tabte med 2-0 til FC Midtjylland søndag aften på MCH Arena, og derfor går de blågule et skridt tilbage i topkampen.

Martin Albrechtsen er naturligvis skuffet ovenpå nederlaget og havde en generel opfattelse af, at de var presset tilbage på banen og ikke lykkedes med deres eget spil. Til gengæld fik de bugt med midtjydernes våben på standardsituationer.

– Det var selvfølgelig rart at være tilbage på banen igen, men det er skuffende, at vi taber kampen. Vi var presset i flere perioder af kampen, og det lykkedes ikke at få sat vores spil op. Ellers synes jeg faktisk, at vi fik afvist dem godt på dødboldene, hvor de normalt er stærke, også selv om de fik det ene mål ved indkast, fortæller Martin Albrechtsen til Brøndbys egen hjemmeside.

Den aldrende Brøndby-veteran efterlyser energi og en vilje til at ville ofre sig for klubben og holdet. Nu handler det om at kigge fremad og komme videre efter nederlaget i Herning, mener Albrechtsen.

– Man skal være klar og villig til at dø for den her klub for at få det rigtige resultat. Vi manglede energi, og vi var ikke forudseende. Vi kom for sent ind i duellerne, og samtidig spillede FC Midtjylland en god kamp. Vi skal cleare hovederne og se fremad, for der kommer nogle spændende kampe, hvor vi skal være helt oppe på tæerne. Vi skal forsøge at bruge den frustration, vi har nu, som motivation til den næste kamp, siger Albrechtsen.

INGEN KOMMENTARER